دسته‌بندی نشده

بیماری های مقاربتی در مردان

بیماری های مقاربتی در مردان  ، بسیاری از مردان فکر می­‌کنند اگر مبتلا به بیماری مقاربتی شوند خیلی زود متوجه آن می­‌شوند.

درحالی­ که اکثر بیماری­ های مقاربتی در مردان همراه با بروز علائم است، و ممکن است بسیاری از آن­ها با سایر مشکلات اشتباه گرفته شوند.

ولی در بعضی از موارد، فرد هیچ علامتی ندارد. با این حال، این بدان معنا نیست که بیماری های مقاربتی بر سلامتی آنها تأثیر نمی گذارد.

اکثر STD ها (بیماری مقاربتی ) علائمی ندارند، اما هنگامی که این مشکلات رخ می دهد، می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • درد یا سوزش در هنگام ادرار کردن.
  • تکرر ادرار.
  • درد در هنگام انزال.
  • ترشحات غیر طبیعی از آلت تناسلی، به ویژه ترشحات رنگی یا ترشحاتی که بوی نامطلوبی دارند.
  • تاول یا زخم در آلت تناسلی.

شایعترین بیماریهای مقاربتی در مردان، عبارتند از :

کلامیدیا (Chlamydia) :

کلامیدیا یک عفونت متداول مقاربتی (STI) است که توسط باکتری ایجاد می شود. افرادی که کلامیدیا دارند اغلب در مراحل اولیه علائمی ندارند .

در حقیقت، حدود 90 درصد زنان و 70 درصد مردان مبتلا به STI هیچ علائمی ندارند. اما کلامیدیا بعداً می تواند باعث مشکلات سلامتی شود.

کلامیدیا درمان نشده می تواند عوارض جدی ایجاد کند، بنابراین انجام معاینات منظم ضروری است.

رابطه جنسی بدون کاندوم و رابطه جنسی دهانی از راه های اصلی انتقال عفونت کلامیدیا است. لمس دستگاه تناسلی هم ممکن است باکتری را منتقل کند.

کلامیدیا میتواند در افرادی که قبلا یکبار دچار این عفونت شده اند و کاملا درمان شده اند اتفاق بیافتد .

علائم : علائم شامل درد هنگام دفع ادرار، درد در زیر شکم و احساس سوزش در هنگام ادرار کردن، ترشحات زرد یا سبز از آلت تناسلی مرد و درد در بیضه ها

درمان : کلامیدیا با داروهایی که شامل آنتی بیوتیک هستند درمان می شود و شما معمولاً می توانید طی یک هفته یا مدت کوتاهتری بهبود پیدا کنید.

تبخال ناحیه تناسلی (Genital herpes) :

تبخال تناسلی یک بیماری آمیزشی (مقاربتی) است. اگر چه تبخال بسیار شایع است،اما موجب شرمساری فراوانی برای فرد میشود که میتواند به اضطراب،
دلهره بیانجامد.
تبخال از طریق تماس مستقیم پوست با پوست با فرد مبتلا به ویروس(برای مثال از طریق بوسیدن یا فعالیت جنسی، از جمله آمیزش دهانی) انتقال تبخال حتی اگر زخم یا علائمی نداشته باشید امکان پذیر است.

همچنین اگر فرد مبتلا  ویروس خود را لمس نماید و سپس دهان یا اندام تناسلی فرد دیگر را لمس کند، ممکن است که ویروس به فرد دیگر منتقل شود.

درمان : داروهای ضد ویروسی مانند آسیکلوویر (acyclovir) و والاسیکلوویر (valacyclovir) می توانند شیوع این ویروس را درمان کنند. با این حال، در حال حاضر هیچ درمانی برای تبخال وجود ندارد.

زگیل های تناسلی و ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) :

ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) یک عفونت ویروسی است که از طریق تماس پوست به پوست بین افراد منتقل می شود. بیش از 100 نوع HPV وجود دارد که بیش از 40 منبع معتبر از طریق تماس جنسی منتقل می شود و می تواند بر اندام تناسلی، دهان یا گلو تأثیر بگذارد.

طبق منبع معتبر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، HPV شایعترین عفونت از راه مقاربت جنسی (STI) است.

در برخی از موارد عفونت HPV، دستگاه تناسلی ممکن است هیچ مشکلی نداشته باشد. با این حال، برخی از انواع HPV می تواند منجر به ایجاد زگیل های تناسلی و حتی سرطان های دهانه رحم میشود.

از آنجا که HPV یک عفونت پوست به پوست است، برای انجام انتقال نیازی به رابطه جنسی نیست.

بسیاری از افراد HPV دارند و حتی باخبر از این موضوع نیستند، به این معنی که حتی اگر شریک زندگی شما علائمی نداشته باشد ممکن است این ویروس را داشته باشد. همچنین ممکن است چندین نوع HPV داشته باشید.

علائم : ایجاد توروم در اطراف آلت تناسلی مرد، زگیل هایی به شکل گل کلم و خارش در اطراف آلت تناسلی است.

شیوع : حدود 45 درصد مردان در ایالات متحده در حال حاضر ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) دارند، به طور کلی 79 میلیون از آمریکایی ها مبتلا به این ویروس هستند. در حال حاضر هیچ تست و آزمایشی برای ویروس HPV وجود ندارد.

درمان : زگیل های تناسلی معمولاً با دارویی که روی زگیل اعمال می شود، درمان می شوند. با این حال، اگر دارو موثر نباشد، می توان آنها را با جراحی برطرف کرد.

سوزاک (Gonorrhea) :

سوزاک یک عفونت مقاربتی (STI) است. ناشی از باکتری Neisseria gonorrhoeae است. این عفونت در ناحیه ای از بدن رشد میکنند که مرطوب و گرم هستند از جمله:

  • مجرای ادرار (لوله ای که ادرار را از مثانه تخلیه می کند)
  • چشم ها
  • گلو
  • مقعد
  • دستگاه تناسلی

سوزاک از طریق رابطه دهانی، مقعدی یا واژینال بدون کاندوم  از فرد به فرد دیگر منتقل می شود. بهترین محافظت در برابر انتقال این عفونت، استفاده از کاندوم است .

علائم : علائم معمولاً طی 2 تا 14 روز پس از انجام رابطه جنسی رخ می دهد. با این حال، برخی از افرادی که به سوزاک مبتلا می شوند، هرگز علائم قابل توجهی ندارند.

لازم به یادآوری است که یک فرد مبتلا به سوزاک که علائمی ندارد و به آن حامل بدون علامت نیز گفته می شود .

به طور معمول، علائم یک هفته پس از انتقال نشان داده می شوند. اولین علامت قابل توجه در مردان اغلب سوزش یا درد هنگام ادرار است.

با پیشرفت، علائم دیگر ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تکرر ادرار
  • ترشح چرکی مانند از آلت تناسلی به رنگ های سفید، زرد،سبز .
  • تورم یا قرمزی در دهانه آلت تناسلی مرد.
  • تورم یا درد در بیضه ها
  • گلودرد مداوم

در صورت عدم درمان، سوزاک می تواند احتمال ابتلا به HIV در فرد را افزایش دهد.
درمان : سوزاک معمولاً با دارو یا دوره درمانی، درمان می شود.

ایدز (HIV) :

HIV به نوع خاصی از سلول های سیستم ایمنی بدن حمله می کند. به عنوان سلول کمکی CD4 یا سلول T شناخته می شود. وقتی HIV این سلول را از بین می برد، مبارزه با سایر عفونت ها برای بدن دشوارتر می شود.

وقتی HIV درمان نشود، حتی یک عفونت جزئی مانند سرماخوردگی نیز می تواند بسیار شدیدتر باشد. این به این دلیل است که بدن در پاسخگویی به عفونت های جدید به مشکل برمیخورد.

HIV نه تنها به سلول های CD4 حمله می کند، بلکه از سلول ها برای تولید بیشتر ویروس استفاده می کند.

با این حال، توجه به این نکته مهم است که پیشرفت در زمینه درمان HIV باعث شده است که بسیاری از افراد مبتلا به HIV زندگی طولانی تر و سالم تری داشته باشند.

HIV از طریق تماس با مایعات بدن منتقل می شود، که شامل :

  • خون
  • منی
  • مایع واژن
  • شیر مادر

رابطه جنسی بدون کاندوم و سوزن های مشترک، حتی سوزن های خالکوبی می تواند منجر به انتقال HIV شود. با این حال، اگر یک فرد HIV مثبت بتواند به سرکوب ویروسی دست یابد، دیگر نمی تواند از طریق تماس جنسی HIV را به دیگران منتقل کند.

طبق منبع معتبر مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری (CDC)، فردی هنگامی که کمتر از 200 نسخه از RNA HIV در هر میلی لیتر خون داشته باشد، به سرکوب ویروسی رسیده است.

علائم : علائم شامل تب، مشکلات پوستی، گلودرد و تورم غدد لنفاوی است. علائم با پیشرفت HIV بدتر می شوند.
شیوع :در حال حاضر بیش از 1.2 میلیون نفر در ایالات متحده با HIV زندگی می کنند.
درمان : اچ.آی.وی قابل درمان نیست، اما با چندین دوره دارویی که از منتقل کردن ویروس و گرفتن سلولهای بدن جلوگیری می کنند، می توان آن را درمان کرد.

تریکومونیازیس (Trichomoniasis) :

تریکومونیازیس (trich) یک عفونت شایع در مقاربت جنسی (STI) است. طبق مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری ها (CDC)، 3.7 میلیون آمریکایی با بیماری تریکومونیازیس به زندگی خود ادامه داده اند. تریکومونیازیس به راحتی درمان می شود.

علائم : تریکومونیازیس اغلب علائمی ندارد. علائم این بیماری اغلب بعد از 5 تا 28 روز شروع به پدیده آمدن میکند. برای بعضی از افراد، ممکن است خیلی بیشتر طول بکشد.

شایعترین علائم در افراد عبارتند از :

  • ترشح از مجرای ادرار، که می تواند سفید، خاکستری ، زرد یا سبز باشد و معمولاً کف دار و بوی نامطبوع دارد .
  • لکه بینی یا خونریزی واژن
  • سوزش یا خارش دستگاه تناسلی
  • قرمزی یا تورم دستگاه تناسلی
  • تکرر ادرار
  • درد در هنگام ادرار کردن یا مقاربت جنسی

trich در اثر ارگانیسم تک سلولی تک سلولی به نام Trichomonas vaginalis ایجاد می شود. از طریق تماس دستگاه تناسلی در حین رابطه جنسی یا از لوازم جنسی مشترک از فردی به فرد دیگر منتقل میشود.

در زنان، ارگانیسم باعث ایجاد عفونت در واژن، مجرای ادرار یا هر دو می شود. در مردان، عفونت فقط در مجرای ادرار اتفاق می افتد.

trich از طریق تماس بدنی مانند در آغوش گرفتن، بوسیدن، ظروف اشتراکی یا نشستن روی توالت منتقل نمی شود.

شیوع : Trich بیش از 3.7 میلیون نفر را تحت تأثیر قرار می دهد . حدود 20 درصد از افراد مبتلایان به trich در مدت 3 ماه پس از درمان ممکن است دوباره مبتلا به این عفونت شود.
درمان :  Trich به راحتی قابل درمان است و معمولاً با یک دوره مصرف آنتی بیوتیک درمان می شود.

سیفلیس (Syphilis) :

سیفلیس نوعی بیماری مقاربتی باکتریایی است که از طریق سکس مقعدی، دهانی یا واژنی منتقل می­‌شود.

این بیماری قدیمی امروزه همچنان شایع است. سیفلیس در مردان جدی‌­تر از سایر بیماری­های مقاربتی تلقی می­‌شود زیرا به HIV مربوط است و فرد مبتلا به سیفلیس بیشتر در معرض خطر ابتلا به HIV قرار دارد.

علائم :سیفلیس چهار مرحله­ مختلف دارد : اولیه، ثانویه، پنهان، ثالث. هر مرحله علائم مختص به خود را دارد.

علائم سیفلیس اولیه در مردان شامل موارد زیر است:

  • زخم بسیار کوچک سفت و بدون درد در قسمتی که باکتری از آن وارد بدن شده که معمولا روی آلت تناسلی، مقعد یا لب است.
  • التهاب غدد لنفاوی در نواحی نزدیک زخم.

علائم سیفلیس ثانویه شامل موارد زیر است:

  • جوش پوستی که نمی­‌خارد و معمولا کف دست یا پا ظاهر می­‌شود.
  • خستگی
  • گلودرد
  • سردرد
  • التهاب غدد لنفاوی

علائم سیفلیس که کم­تر شایع است:

سیفلیس پنهان زمانی رخ می­‌دهد که علائم سیفلیس ثانویه متوقف شود و بیماری مقاربتی درمان نشده باشد.

سیفلیس ثالث مرحله­ چهارم است. این مرحله نادر است زیرا تعداد کمی از افراد حتی درصورت عدم درمان سیفلیس وارد مرحله­ چهارم می­‌شوند. ممکن است عوارض جدی در این مرحله رخ دهد. شامل:

  • آسیب به قلب
  • آسیب به سیستم عصبی شامل مغز
  • آسیب مفاصل
  • آسیب سایر قسمت‌­های بدن

پیشگیری :

بیماری های مقاربتی بدون توجه به سن، نژاد یا گرایش جنسی، می توانند بر همه افراد فعال جنسی تأثیر بگذارد. با این حال، بسیاری از بیماریهای مقاربتی قابل درمان و پیشگیری هستند .

پرهیز تنها روش بی خطر برای محافظت در برابر بیماری های مقاربتی است. با این حال، با آگاهی از تغییرات در بدن و انجام رابطه جنسی ایمن تر، می توانید از خود و شریک زندگی خود محافظت کنید.

برای جلوگیری و یا کاهش انتقال به صورت مداوم از کاندوم استفاده کنید.

برای خرید و مشاهده محصولات “کاندوم خاردار فضایی ایکس دریم پک 3 تایی ” برروی همین لینک کلیک فرمایید .

برای خرید و مشاهده محصولات فروشگاه شبرنگ فامیلی بر روی تصویر زیر کلیک کنید 👇👇

بیماری های مقاربتی در مردان

 

 

 

 

 

 

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *